Voorbereiding / Einde : Vertrek

Het is drie december. De dag van vertrek. We zijn net thuis van een avondje stappen, hihi...... Dat is gek, of niet? Nee eigenlijk niet. We hadden een deadline. Donderdag om 17.00 uur, dan zijn we klaar.  Mijn tas is gepakt, helemaal klaar voor vertek. Het is zowaar gelukt. We zijn klaar. Ik zit super relaxed op de fiets naar het Frans Otten stadion. Detlev heeft nog even wat tijd voordat hij een personeeluitje heeft. Zijn spullen liggen klaar, maar moeten nog worden ingepakt.

Voorlopig laatste squash date met Irene. Lekker fanatiek nog even gaan voor die punten. Ach man, wat zal ik het sporten toch  gaan missen. Squashen gaan we vast wel doen in Afrika, maar duidelijk minder frequent dan hier. Na het squashen nog even nazitten, genieten van een soepje en dan afspreken dat we elkaar in Ghana gaan ontmoeten. Dit gaat zeker gebeuren. Irene, zie je daar!

Detlev is in het Tropenmuseum exotische gerechten aan het proeven, terwijl ik naar O'Donnels fiets. Even een klein biertje drinken met Renaat. Grappig zo'n laatste avondje zo relaxed.... Heerlijk nog bijkletsen, vrouwenpraat, vakantie geneuzel, lekker. Terug naar huis haal ik Detlev op uit East of Eden, hij heeft een geslaagd uitje met z'n werk gehad. Zo komen we op de dag van vertrek pas om half 2 thuis..... Een korte nacht gaat dit worden, maarja, daarna hebbben we zeŽen van tijd om bij te slapen!

Laat een berichtje achter voor San en Det| 2:25:48 AM