Voorbereiding / Einde : Afscheid

Je blijft gedag zeggen in zo'n laatste week. Van te voren denk je nog: 'ach joh, wat is nou een half jaar. We zijn zo weer terug en dat gedag zeggen hoeft allemaal niet hoor'. Maar stiekem heb je toch nog allerlei afspraken en ga je overal nog even gedag zeggen. Nog even een etentje; een stapavondje; een lunch; een kopje koffie. Ja, ik ga er graag in mee.

Vanochtend met de trein naar Bussum om samen met Anne, die morgen op vakantie gaat, langs te gaan bij Nynke, die jarig is ťn hoog zwanger. Nog even gedag zeggen. Anne heeft een pakketje voor me mee, voor in het vliegtuig, zoals altijd, zo schattig. En vanavond afgesproken met Yuri, een hapje eten in de Pijp, toch ook een beetje afscheid. Een gezellig etentje met een 'formeel' moment.... Ik krijg een kadootje van Heren I voor het coachen, super lief.

Zo is afscheid nemen natuurlijk leuk. Ons vertrek is maar voor een half jaar, maar toch is het wel 6 maanden dat we hier niet zijn. 6 maanden waarin we eigenlijk niets gaan missen, maar toch ook heel veel. En terwijl ik bezig ben met het beschrijven van ons afscheid, onze manier van gedag zeggen van mensen die dichtbij ons staan, is er extra journaal. Prins Bernard, die ook veel met Afrika had, heeft echt afscheid genomen.... Prins Bernard is zojuist overleden.

Laat een berichtje achter voor San en Det| 10:10:44 PM