Voorbereiding / Einde : Kampioen

Dagelijkse bezigheden blijven gewoon doorgaan, tot de laatste dag: voetbal, volleybal, squash. En dat is maar goed ook want zo ben je er tot het einde bij met je team. Met volleybal hebben we in augustus al afgesproken dat we zaterdag 27 november kampioen zouden worden, want dat zou mijn laatste wedstrijd zijn. 

Een lastig gevecht in Abcoude, maar een verdiende 3-2 overwinning en dus: Albatros D1 KAMPIOEN! Zoals afgesproken. De bank was vol met fans. Josť is weer terug van haar reis en dus weer paraat en had haar moeder mee, Wendy zat er met Niels, Evelien was 'stand in' en had haar dochters mee en als grote verassing was Pa er met Annemieke en superneef Jeremy, helemaal goed! 

Deze titel hebben we op zak. We hebben er een (lekkere) champagne op gedronken, een klein feestje gevierd in de kantine van Abcoude en zijn daarna met de meesten uit eten geweest. Helaas twee afhakers, Mechteld en Mariette, zij hadden andere verplichtingen.

Volgende half jaar weer ongeslagen blijven, dan promoveren we rechtstreeks naar de eerste klasse. Ik zal het meemaken vanuit Ghana!

Laat een berichtje achter voor San en Det| 12:15:07 PM