Voorbereiding / Einde : Aankomst op Schiphol

Wat een stralende familie en vrienden op Schiphol. En dat terwijl het toch (voor Nederlandse begrippen) erg vroeg is. Lucienne, Annemieke, Ed, Jeremy, Pim, Renske, Ingmar, Arjan, Vanessa, Leo, Anne, Renate, Martin, Thecla en Phuntsok hebben allemaal de wekker gezet om ons hier te verwelkomen na onze reis door Afrika.

Ingmar, mama en papa zijn blij met de terugkomst van Sandra en Detlev. Detlev is blij verrast met het grote ontvangstcomitť.

Sandra is gelukkig met haar superneef Jeremy. Pim ziet dat het goed is. 

Geweldig om iedereen weer te zien en we hebben geluk: het is lekker weer in Nederland! Het is raar om ineens weer op Schiphol te staan. Goh, wat een mensen, wat een drukte, wat een gezelligheid. Even een kop koffie op het panoramaterras om bij te komen en dan naar de Bijlmer. Eens kijken hoe ons huis erbij ligt.

Vanessa en Arjan informeren alvast naar de volgende eetafspraak.... Gek hoor.... 4 weken geleden waren we nog met elkaar in Ethiopie.

Wat een verrassing ook daar! Enthousiaste winkeliers die naar buiten komen om ons welkom te heten. Een opgeruimd huis, een volle eettafel waar Nederlandse hapjes en drankjes voor ons klaarstaan, welkomstbrieven, gevulde DE-blikken waarin we de eerste ontwikkelde vakantiefoto's vinden ťn een map vol keurig gesorteerde post. De bloemetjes worden in een vaas gezet en de plantenbakken op het balkon gevuld. We hoeven niets meer te doen. Wat een thuiskomst!

Met dank aan paparazzi Martin Bruinsma voor de foto's.

Laat een berichtje achter voor San en Det| 7:44:57 PM