Ghana : Terug in Bamboi

Altijd leuk om bekenden te zien, en nog leuker om Detlev weer te zien. Na een week met Irene door het Noorden te hebben gereisd, gaan we nu de reis met z'n drietjes voortzetten. Samen met Kwame, zitten Irene en Sandra aan de kant van de altijd drukke zandweg van Bamboi om Detlev te verwelkomen. Een blanke arm steekt uit een bus. JA! daar zul je hem hebben. He gezellig.....

Kwame is blij om ons allen hier weer te zien en we worden vanaf het eerste moment volledig verwend. Het eten wordt bereid op de compound waar Kwame woont met Janet en hun 5 kinderen.

De tweeling Josef en Josefien (hoe verzin je het), die ook op de compound wonen, komen ons enthousiast begroeten. We praten een jaar bij en horen van Kwame dat zijn visum voor Nederland zo goed als rond is. In de zomer zal hij drie maanden op bezoek komen. We zien David en zijn nieuwste aanwinst, een hummeltje van nog geen maand oud, Esther.

Het is een bliksembezoek en dat vinden we ergens wel spijtig, maar ja, we zijn dit keer echt op reis en hebben nog een programma af te werken. Van Bamboi, het echte dorpsleven, vertrekken Irene, Detlev en Sandra naar de kust, om daar een heel ander Ghana te leren kennen. 

Laat een berichtje achter voor San en Det| 10:00:44 PM