EthiopiŽ : Alice en Bjorn

We zijn weer terug in Addis Abeba! Na een tocht van ruim anderhalve dag zitten we op bekend terrein. He lekker toch, de drukte van de stad. De receptioniste van het hotel herkent ons en is blij ons weer te zien. We krijgen meteen een betere kamer, een 'room with a view'. En weet je hoe lekker het is om een WARME douche te hebben. Wow, al het water wat we in de afgelopen twee weken tekort hebben gehad, halen we hier terug. Wat een genot!

We hebben ruim de tijd in Addis Abeba. Pas vrijdag vertrekken we weer. We zijn hier om Alice (nicht San) en Bjorn op te halen. Zij komen woensdagavond om half 12 aan en blijven tot en met 2 januari. We gaan fijn kerst en oud/nieuw vieren met familie. Toch een beetje zoals het hoort.

Alice, Bjorn, Sandra en detlev in Addis Abeba

Morgen op pad om uit te zoeken welke 'safari' tocht we gaan doen met z'n vieren. We hebben al een idee, maar moeten nu reisbureautjes af om te kijken wat er mogelijk is. Het wordt in ieder geval een tocht van 8 dagen naar het zuiden van Ethiopie en aangezien het niet mogelijk is om er met openbaar vervoer te komen, huren we een 4WD met chauffeur.

Laat een berichtje achter voor San en Det| 5:46:33 PM